Vertical Menu

Search

Categories

  • Inga kategorier

På webben

Bingo kanske inte är det dyraste spelet att spela med de högsta insatserna men visste du att man kan spela bingo gratis på webben?

Det är nämligen så att flera av bingosajterna som finns har ett erbjudande till sina nya kunder. Erbjudandet går ut på att du får 50 kronor att spela för på deras bingosajt bara för att du blir medlem där. Det kallas ofta för en Välkomstbonus och är till för att locka nya spelare till sajten. Dessa pengar kan du sedan använda till att spela för och i bingons värld räcker 50 kronor långt. Så hur kommer man igång att spela bingo online då? Det är inte svårt, börja med att surfa runt på några olika bingosajter. Känn efter vilken du tror att du kommer trivas på och registrera dig som medlem.

För att registrera sig behöver man bara fylla i ett enkelt formulär där man ska skriva sitt namn och lite andra personuppgifter. Ofta får man även välja ett nickname och ett lösenord som man sedan loggar in med nästa gång. Man brukar även kunna välja om man vill få nyhetsbrev på sin mail från bingosajten också. Dem kan innehålla riktigt bra information om aktuella kampanjer och erbjudanden med mera. Nu när du har ett medlemskonto så är det dags att sätta in pengar att spela för, om du inte fick en bonus på en gång. För att föra över pengar brukar det finnas lite olika alternativ; banköverföring, kreditkort eller e-plånbok är några av de vanligaste. Första gången man för över pengar att spela för brukar man få en Insättningsbonus. Det är en bonus i form av pengar som du sedan kan spela för på bingosajten.

Så, nu när allt är klart är det bara att börja spela. De flesta bingosajter har något som kallas för ”lobby” eller ”spelöversikt”. Där kan du se alla spel som ska börja inom kort och hur deltagarantalet ser ut. På en del där det finns jackpott brukar man även kunna se hur stor den är för tillfället. Välj ett spel du tycker ser bra ut, köp brickor och vänta in dragningen.