Om oss

Med en liten glimt i ögat kan vi säga att det är kanske den lilla tanten som har spelat bingo i alla år som man ska lyssna på. I alla fall när det gäller tips och råd. Hon vet när det närmar sig en jackpot. Hon vet vilka tal man vill ha på sin bingobricka. Hon vet också vilken tid på dygnet som det är gunstigt att spela. Oavsett om det rör sig om bingo i bingohallen eller om onlinespel så har hon garanterat ett par kort i ärmen att dra fram när det gäller.

Varför ska man lyssna på den klassiska ”bingotanten”?

Vi kanske drar det lite långt. Men det ska sägas att generellt när det kommer till spel så är det alltid bra att lyssna på den som har lite erfarenhet. ”Bingotanten” älskar bingo och hon lever för det. Gillar man också bingo så är det kanske henne som man ska lyssna på för lite bra tips om hur man kan spela bingo både online och i bingohallen på bästa sätt. Men vänta nu, var inte bingo bara ett turspel? Jo det är det, men det skadar aldrig att dra fördel av kunskapen om när det är bäst att spela och vilken taktik. När lönar det sig att köpa fler brickor och inte. När ska man satsa lite mer och inte.

Bingokunskap

Den bästa guiden till ett givande bingospel hittar man där man hittar den klassiska ”bingotanten” sin ultimata guide till bra bingo. Kanske har man inte spelat så mycket bingo förut och nyligen upptäckt hur roligt det är. Att skaffa sig lite kunskaper är aldrig fel. Det finns ett uttryck som säger att en sak som någon aldrig kan ta ifrån en annan är kunskap. Och när det gäller spel så är det alltid en fördel att skaffa sig lite kunskap. Så läs på lite om regler, vett och etikett, taktik och var de bästa spelen hittas. Då kommer man ett stycke på vägen. Kan också den lilla ”bingotanten” ge er tips om det bästa sajterna och bonusarna i tillägg. Så då är det bara att kasta sig in i konkurrensen om pengarna. Och glöm inte att ha kul, det är ju därför vi spelar.