Vertical Menu

Search

Categories

  • Inga kategorier

I bingohallen

Hur går det då till att spela i en bingohall? Låt dig först och främst inte avskräckas av tanken på de fördomar som finns om klientelet. Det är trevligt och roligt att spela i en fysisk bingohall, en chans att göra något annat helt enkelt. Man kommer hemifrån en stund och får träffa lite folk samtidigt som man spelar.

När du kommer till bingohallen så blir du oftast välkomnad av den eller de bingovärdar som jobbar där. Sedan så kan du se vilka spel som spelas för dagen och vilka tider som gäller. Nu är det så dags att välja vilket du vill spela och sedan är det bara att köpa så många brickor som du vill till det spelet. Är det en stund kvar till spelet ska börja kan du gå och ta en fika i det café som ofta finns i direkt anslutning till bingohallen. Det brukar även finnas en typ av videopoker som kallas Miss Vegas. En spelmaskin från Svenska spel som man kan roa sig med under väntan. När spelet ska sätta igång så bänkar du dig helt enkelt med dina brickor och din bingopenna i hallen.

Dragningen sköts av en av de bingovärdar som jobbar på hallen och numren kommer att dras ett i taget. De ropas ut och samtidigt visas dem på en skärm eller en tavla, beroende på var du spelar någonstans. Leta på dina brickor och se om du har numret, då markerar du det annars är det bara att vänta på nästa nummer. Du behöver inte vara orolig för att missa något nummer, efter dragningen kan man alltid dubbelkolla med resultatet. Så är du på den säkra sidan och behöver inte oroa dig för att missa en eventuell vinst. Som sagt så finns det i regel alltid ett café i anslutning till bingohallen. Eftersom att man helst ska vara tyst inne i hallen under dragningarna är det i caféet som man träffas och umgås. Där kan man fika mellan spelen, ta det lugnt en stund och bara vara. Det är där du kan träffa människor som du kanske aldrig skulle ha träffat annars. Är det fortfarande något du undrar kan du kika in hos Bingoinfo.nu och läsa mer om bingo.