Bingovinster

Vi är många som kommer ihåg när Bingolotto sändes i november 2002 och en kvinna från Vara vann hela 31,5 miljoner kronor. Nu spelade hon med sina döttrar och när rundan var slut så hade dom över 10 miljoner kronor var. Det är en präktig summa pengar och glädjen stod högt i tak när jackpotten gick in. Kvinnan snurrade på hjulet och när det stoppade på över 15 miljoner kronor så stod det klart att hon vunnit 31,5 miljoner kronor. Hon hade nämligen en dubbellott.

Vinn på bingo

Lasse Kronér som var programvärd trodde inte sina ögon eftersom hjulet hade stoppat där en gång tidigare under kvällen. Kvinnan som vann skrek gång efter gång ”det är inte sant, det är inte sant.” Jo det var det. Det var bara till att gratulera. Efter denna kvällen var det stora rubriker i tidningarna och inte bara lyckönskningar. Det blev en hel del kritik för att en så stor vinst gick till en och samma person. Det måste ju vara mer fördelaktigt för Bingolotto och dela upp vinsten till flera småvinster och låta fler vinna. Och så blev det.

Det var första och sista gång en så stor vinst gick till endast en vinnare. Det har dock genom åren varit spelare som har vunnit från 1 till 3 miljoner och det är inte så illa det heller. Bingolotto är ett av de bingospel i Sverige där man kan vinna de riktigt stora bingovinsterna.

Miljonvinster på bingo online

Även om det inte är så vanligt så kan man vinna miljonvinster på bingo online. På bingosajten Maria Bingo var det en kvinna som vann 1,3 miljoner kronor på ett jackpotspel. Det var i februari i 2010 och det kom helt oväntat på den lyckliga vinnaren. Att vinna en jackpot som detta är inte lätt ska tilläggas. Det är viktigt att komma ihåg att bingo är ett rent turspel, men när det är sagt så kan vem som helst vinna.

I England slog lyckan till för två kvinnor i 2008. De brukade alltid spela tillsammans och denna dagen så var det en stor jackpot som stod på spel. Det gick till bingohallen som vanligt den dagen och jackpotten som det spelades om i bingohallen var en del av ett bingonätverk. Det spelades alltså om samma jackpot på flera ställen i England samma dag. Men när deras nummer ropades upp en efter en så stod det till slut klart att de var vinnare av en enorm jackpot på 14 miljoner kronor.

Jackpottar i bingo

Är det då på bingosajterna eller på i bingohallen man ska spela om man är på jakt efter den riktigt stora jackpotten? Det rekommenderas att hålla ett litet öga öppet på flera bingosajter eftersom jackpottarna ofta kan vara progressiva. Alltså de stiger i takt som de inte går. Det kan variera i storlek och allt från ett par tusen kronor i jackpot upp till flera hundra tusen kronor är vanligt.

Även i bingohallarna kan det vara stora jackpottar och det samma gäller här. Precis som i England kan vinsterna från flera bingohallar slås ihop och vinsten kan bli blir riktigt stor. Det är inte så ofta det händer. Men följer man med lite i bingovärlden så kan man vara med och spela om de riktigt stora vinsterna. Det brukar annonseras om när det ska spelas om speciellt höga vinster.

Är det lätt att vinna?Vinn pengar i bingo

Det som är viktigt att komma ihåg när man spelar spel generellt, inte bara bingo, är att det är ett turspel och att oddsen är emot oss. Men om man spelar online så finns det ett par ting man kan göra för att öka chansen att vinna. Försök att välja ett bingorum där det är så lite folk som möjligt. Ju färre som spelar om vinsten desto större chans har man att vinna. Nu är det väl kanske så att det är liten chans för att ett bingorum med en riktigt stor jackpot skulle vara folktom. Men det kan ju vara ett bingorum med en hyfsad bingovinst och det är inte fy skam det heller.

Tänk på att spela då det är mindre folk online, kanske tidigt på morgonen eller när alla andra är på jobb. Säger sig själv att färre spelare om vinsten ger större chans till dig. Det kan också vara en god idé att köpa fler bingoblock till ett och samma spel för att öka på chansen att vinna. Tänk då samtidigt på att välja ett rum med få spelare. Nu finns det ingen garanti för att de andra spelarna inte tänker samma som en själv. Men man ska inte vara sämre än dem.

Är turen på er sida?

När allt detta nu är sagt så är resten upp till Fru Fortuna. Det är i allra högsta grad hon som bestämmer och har man henne på sin sida, ja då kanske det blir man som drar hem jackpotten till slut. Det är viktigt att spela för att det är kul och inget annat. Ett sista tips kan vara att gå ihop ett par vänner och spela om jackpotten. Då behöver det inte bli så dyrt och om ni vinner så kan ni ju fira tillsammans. Delad glädje är dubbel glädje finns det något som heter.

Är man sedan lite finurlig så kan man också spela med i alla chattspel för att knipa bonusarna som man spelar om. Då kan ju sitt spel bli gratis. Bonusar och gratis spel kan man också komma över om man registrerar sig på flera sidor.